Ja biorę byle jaki nóż, czy to ostry czy nie, kroję sobie bułeczkę, a potem smaruje od razy masłem, bez sensu mi wyjmować tysiąc noże i każdy do czegoś innego. Yooghurt, może u Ciebie jest tak, że masz od wszystkiego inny nóż, ale niektórzy nie mają czasu na takie zabawy.
Biorą tego typu nóż, dosyć ostry i wszystko da się nim zrobić.
Ale zdarzy się, że od masła jest inny, ale kurczę bez przesady. To tak jakby każdy miał nóż do pomidora, ogórka, sera i na dodatek każdy inny.
Poza tym Yoogurth mieszkasz na razie z rodzicami, wyobraź sobie, że jesteś na studiach w innym mieście, wynajmując pokój czy coś innego, to po prostu bierzesz z domu co się da A gorzej jak Ci współlokator coś zwinie, zostawi w pokoju i zostaniesz z jednym nożem, który nadaje się do smarowania, bo reszta to jakieś tasaki
No ale to już czarny scenariusz. Każdy robi kanapki jak lubi, czy używa szybciutko jednego noża czy stu
Dlatego ja wolę masełko normalne i obojętnie jaki nożyk, niż jakiś klej masłowy
Bo nożem ładnie mogę wysmarować pieczywo, a nie jak tam, całe się rozwalało w środku
Ostatnio edytowany przez Bay (2012-05-14 10:15:34)
Offline